logo
  • Forum
  • Reddit
  • #Slack BitcoinCore
  • #Slack
  • Bitcoin Wiki
  • Bitcoin.org

Το Bitcoin mining ξεπέρασε τα 200EH/s

Posted on: February 14, 2022 /
Comments: No comments /
Categories: Bitcoin mining

Νέο ρεκόρ για το Bitcoin mining καθώς ξεπέρασε το δίκτυο του σε επεξεργαστική ισχύ τα 200EH/s.  Την πρώτη θέση σε ποσοστό επεξεργαστική ισχύς έχει το mining pool – farm Foundry USA με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείας.

Το τελευταίο χρόνο σε αμερικανικό έδαφος έχουν ιδρυθεί αρκετές επιχειρήσεις που ασχολούνται με το Bitcoin mining με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια να έχουν επενδυθεί σε αυτό το τομέα.

Όμως και τα παραδοσιακά κινεζικά pool όπως το Poolin, Antpool. ViaBTC, F2pool συνεχίζουν να έχουν ακόμα πολύ σημαντικό μερίδιο από την επεξεργαστική ισχύ του Bitcoin mining αν και πλέον ελάχιστα mining farm λειτουργούν στην Κίνα με τα περισσότερα από αυτά να έχουν μεταναστεύσει σε γειτονικές χώρες η ακόμα να συμμετέχουν και σε mining farm στην Αμερική.

 

 

Tags: bitcoin
July 2025
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« Oct    

CC0
To the extent possible under law, https://bitcoin-gr.org/ has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. This work is published from: Ελλάδα.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok